Hvordan får man gode billeder af konfirmanden

Der er flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til billeder af konfirmanden på den store dag.

Det er vigtigt, at du sammen med konfirmanden tager stilling til, hvad det er I ønsker som slutresultat, og hvilke forventninger I har.

Du kan vælge at tage billederne selv, her kan du for eksempel bruge din telefon. Det kan godt være en ulempe, da du som forælder er en meget vigtig del af festen. Du kan også få et familiemedlem til at tage billeder i løbet af dagen. Det er dog at foretrække, at det er en, der har lidt forstand på det.

En anden mulighed er at få alle gæster til at knipse løs igennem dagen, og bagefter samle det hele i et fælles album, hvor du selv og konfirmanden kan vælge, hvilke billeder der skal gemmes. Her kan engangskamera bruges.

Er du til det, er et Polaroid kamera også en mulighed. Dette er dog ikke en billig løsning.

En professionel fotograf kan du også vælge at gøre brug af.

Hvad er så den bedste løsning?

Hvis alle skal have lov til at være gæster på denne specielle dag, så er det nok at få fat i en professionel fotograf til konfirmation.

En professionel fotograf har fokus på at fange alle “de rigtige” øjeblikke, det er de uddannet til. De ved, hvad der ser godt ud og hvilke øjeblikke der er mindeværdige i mange år efter den store dag.

Valg af fotograf kræver også en smule forberedelse. Det er en god ide at mødes med fotografen før den store dag. Så kan I sammen lave en forventningsafstemning, så der ikke er nogen tvivl om, hvad det er, I ønsker jer.

Det er jo en dag af stor betydning, der huskes i mange år, ja som regel resten af livet. Mangler du hjælp, så finder du en god fotograf til konfirmation her.