Lav en fotocollage af dine mange billeder

Vi tager massevis af billeder og mange af dem får vi slet ikke set igen før de måske bare går tabt på din nu gamle telefon. Hvorfor ikke se på billederne lidt oftere ved at have dem hængende på væggen som en fotocollage plakat.

Nemt og billigt at lave en fotocollage

Det er nemt og billigt at lave en fotocollage, da du selv skal gøre det meste af arbejdet og i virkeligheden bare betale for trykket af plakaten.

Du skal udvælge de fotos og billeder du gerne vil have skal være på dit plakat design. Dernæst skal du vælge en leverandør der kan lave fotocollagen for dig. Du kan på se design og leverandører af fotocollage på fotoplakater.dk. Når du har valgt leverandør og design skal du blot lægge bestillingen og afvente levering.

I mange tilfælde kan vælge at tilkøbe en ramme med din ordre, så du har noget smukt at hænge den op i når den bliver leveret.

Hvordan laver man en god fotocollage?

En god fotocollage skal gøre dig glad. Den skal vække minder og sende tankerne tilbage til alle de gode oplevelser du har haft og venskaber du har dyrket.

Du skal altså sørge for at vælge nogle billeder der betyder noget for dig og som du gerne vil se dagligt eller ofte i hvert fald. Du kan også bruge stemningsbilleder af natur el. andet der ikke afbilder personer.

Farvesammensætning

Hvis du har god tid kan du også vælge at arbejde med farvesammensætningen i fotocollagen. Det gør det lidt sværere at få alle de billeder du bedst kan lide med, da farverne ikke nødvendigvis passer, men arbejder man med farvesammensætning kan det se skide godt ud på væggen derhjemme.

En god måde at få farvesmmenspil på i en fotocollage er netop ved at benytte billeder af natur du finde på nettet el. selv tager fra baghaven. Alternativt kan du vælge at lave hele fotocollagen i sort/hvid.